top of page

Zorgmassage

Facial

Wat houdt een zorgmassage in?

Dit is een massage waarbij uiterst zacht en veilig wordt gewerkt.

Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen die lijden aan een ernstige ziekte en/of kanker.

Deze massage zorgt ervoor dat ze kan uitgevoerd worden naar gelang de noden van de mensen. Deze ontspanningsmassage is toepasbaar zowel tijdens de behandelingsperiode, bij herstel of in een palliatieve situatie.

Ik kan aan huis komen, wanneer het voor de persoon niet meer haalbaar is om zich te verplaatsen.

Zorgmassage kan ervoor zorgen dat de gezondheidsklachten op een natuurlijke en aangename wijze kunnen verlicht worden. Binnen de welzijnszorg in Vlaanderen is zorgmassage bij ernstige ziekten en/of kanker een relatief nieuwe vorm van complementaire zorg. Het werd bevestigd via internationale wetenschappelijke onderzoeken dat een zorgmassage meerdere klachten kan verminderen.

Helpt bij: vermoeidheid - depressie - angsten - misselijkheid - pijnen

De reactie van ontspanning dankzij deze zachte massagevorm bevordert verschillende mogelijke gezondheidsvoordelen.

De massage biedt bovendien voor de betreffende persoon ook de kans, om met het door ziekte getroffen lichaam eventueel opnieuw een positieve relatie op te bouwen.

De overgrote meerderheid van de dokters vindt massage (bij langdurige zieken en/of kanker) een aangename vorm van ontspanning.

Zorgen kunnen losgelaten worden, het geeft afleiding en een gevoel van welbehagen. Hoe het menselijk lichaam echter reageert op termijn, moet wel nog steeds volledig worden verklaard. Net zoals het moeilijk te voorspellen valt door de artsen, wie bepaalde bijwerkingen wel of niet zal krijgen bij een behandeling tegen kanker. In elk geval is het een mooie ondersteuning te weten dat er bijkomende mogelijke gezondheidsvoordelen aan verbonden zijn.

Ken je iemand in je omgeving die je een moment van ontspanning binnen de wereld van hun 'ZORG' wilt schenken?

 60 min - €60

Els Burm CBD olie
bottom of page