• Els Burm

Heeft SAMATA jou al geholpen?

Wil je beter slapen? Heb je teveel stress? Wens je opnieuw in balans te komen?


Tot eind juni kan je genieten van deze prachtige promo 2+1 gratis


Mijn verhaal rond Samata begint in 2016. Toen startte ik met het gebruik van dit prachtige product. Elke ochtend 1 zakje, gemengd met lauwwarm water, als thee drinkend. Na een paar dagen merkte ik duidelijk dat ik sterker in mijn schoenen stond. Mijn dokter liet verstaan dat indien mijn bloedwaarden niet slechter werden ik de Samata mocht blijven gebruiken, naast al mijn andere levensnoodzakelijke medicatie. 2 maand later toonde mijn bloeduitslag dat ik 1/3e van mijn afstotingsmedicatie mocht weglaten. Wat was ik blij dit te mogen ervaren. Chemische medicatie 1/3e kunnen verminderen dankzij een consequent gebruik van Samata Extra Golden Milk. Kurkuma, Zwarte peper (piperine), Gember, Amandelmelk, Kokosmelk, aminozuren, vitamines B-D-E-K, ayurvedische adaptogene kruiden ASHWAGANDHA en RHODIOLA ROSEA dragen bij tot de krachtige ondersteuning van ons algemeen evenwicht en welzijn. Evenzo optimaliseren zij de algemene prestaties van het organisme. De speciale combinatie van natuurlijk werkzame bestanddelen van nauwkeurig geselecteerde en wetenschappelijk geteste planten garanderen een hoge doeltreffendheid en kwaliteit.

Ik hoop dat ik ook jullie kan helpen met het delen van mijn verhaal. Voor info bel of schrijf me gerust.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven